Azija,  Patarimai keliaujantiems,  Uncategorized

Savarankiška kelionė po Vietnamą

Šį rudenį leidomės į naują kelionę po Aziją – dviejų savaičių atostogas po šiaurės Vietnamą. Aplankėme Hanojų, Sapa, Halong Bay ir Ninh Binh. Turėjome labai įspūdingą ir aktyvią kelionę, kurioje išleidome tik 1300€ asmeniui su skrydžiais, apgyvendinimu, pervežimais, lankytinomis vietomis. Dar papildomai 200€ kainavo maistas. Paskaičiavau, kad tai yra daugiau nei 50% pigiau nei keliauti su kelionių agentūra.

Susiplanuoti panašią savarankišką kelionę užtrunka ne vieną valandą. Todėl šį kartą vietoj ilgo tinklaraščio teksto įrašiau video seminarą, kuriame dalinuosi visa savo patirtimi iš kelionės po šiaurės Vietnamą – lankytinomis vietomis, patikusiais viešbučiais ir nuorodomis, kur įsigyti pervežimus, dienos turus, ką būtina turėti su savimi keliaujant į skirtingus regionus, kaip įsigyti Vietnamo vizą ir atsakau į daugelį kitų klausimų, kurie gali kilti planuojant savarankišką kelionę.

Jeigu kelionė po Vietnamą vilioja ir Tave, šiame seminare rasi labai daug naudingos informacijos ir sutaupysi laiko planavimui bei pinigų kelionės metu. Seminarą galima peržiūrėti Contribee.

Hanojus

Sapa

Halong Bay

Ninh Binh

Palikti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *