Kelionių planavimas - Seminaras
Kelionių gidai,  Patarimai keliaujantiems

Seminaras Tau „Svajonių atostogos turint ribotą biudžetą”

Dažnai pasvajoji apie atostogas užsienyje, bet neturi pakankamo biudžeto keliauti su kelionių agentūra, o susiplanuoti savarankišką kelionę pigiau trūksta žinių ir patirties. O galbūt nori keliauti sau priimtinu tempu, pamatyti vietas iš savo „bucket list’o” ir būti nepriklausomas nuo kartu keliaujančios grupės? Tuomet šis seminaras būtent Tau! Jeigu turėtum visus įrankius, kurie kelionės planavimą padaro sklandesnį ir lengvesnį, atostogų galėtume leistis dažniau ir toliau. Seminaro metu papasakosiu apie įvairias strategijas nuo kelionės planavimo iki apgyvendinimo ar transporto pasirinkimo, maitinimo išlaidų kontrolės ir biudžeto planavo. Atsakysiu į daugeliui aktualų klausimą, kiek gi kainuoja savarankiškos kelionės? Pasidalinsiu kelionės planavimui skirtais įrankiais, kuriuos keliaujant naudoju pati ir daug sutaupau. Šis seminaras bus naudingas ne tik tiems, kurie turi ribotą biudžetą, bet ir visiems, kurie nori keliones dažniau planuotis patys. Seminaro metu atskleisiu savo gudrybes, kaip planuojant savarankišką kelionę sutaupyti net 50% kelionės kainos, kurią siūlo kelionių agentūros. 

Seminaras „Svajonių atostogos turint ribotą biudžetą” yra greičiausias pradėti planuoti savarankiškas keliones. Jame dalinuosi savo sukaupta kelionių planavimo patirtimi ir nuorodomis, kur ieškoti naudingos informacijos bei geros kainos pasiūlymų. 

Seminarą gali įsigyti https://contribee.com/keliaukzuikiu arba https://keliaukzuikiu.systeme.io/seminaras. Gauta informacija padės sutaupyti ne tik daug laiko ruošiantis kelionei, bet ir pinigų atostogų metu.

Palikti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *