Pabėgimo kambarys
Lietuva

Pabėgimo kambariai – proto mankšta ir smagus laikas su draugais

Serijinis žudikas

 

Įspūdingos ir kambario dekoracijos – šiek tiek kraupios, pritaškytas kraujas, nupjautos rankos. Bet bijantiems serijinio žudiko aplinkos, galima pasirinkti net iš 16 kitų pabėgimo kambarių!

@breakfreekaunas yra didžiausias ir ilgiausiai veikiantis pabėgimo kambarių tinklas Lietuvoje. Jis išsiskiria tuo, kad į užduotis įtraukia visus 5 žmogaus pojūčius, o patys kūrėjai išbandę 80 kambarių visame pasaulyje.

Serijinis žudikas yra 3 lygio pabėgimo kambarys, kuriame reikia šiek tiek patirties. Pradedantiems ar norintiems išbandyti tokią pramogą sukurtas Šerloko kambarys. Na, o patyrusiems labai verta aplankyti sunkiausią Da Vinčio kambarį.

Pabėgimo kambarys yra puiki pramoga visai šeimai, nes kai kuriuose galima žaisti ir vaikams. Be to, taip galima švęsti ir savo gimtadienį. Breakfree po pabėgimo galima pasilikti su draugais suvalgyti torto, paplepėti.

Pabėgimo kambarys

Dar viena nauja pramoga. kurią galima paįvairinti savo šventę – galvosūkių dėžė. Tai užkoduotų galvosūkių dėžė, skirta 1-5 žaidėjams, populiarėjanti įmonių vakarėliuose ir vestuvėse.

Squid game

Išgyvenimą SQUID GAME pabėgimo kambaryje įvertinome 10 balų
Su draugais leidomės į nuotykį pabėgti iš kultinio serialo SQUID GAME tema įrengto pabėgimo kambario Kaune  @pabegimo_rusys Daug azarto, įdomių sprendimų, loginio mąstymo ir labai gerai praleistas laikas. Esame aplankę ne vieną kambarį, bet šiame naujai atidarytame kambaryje elektroninės ir mechaninės užduotys mums buvo tikrai nematytos, todėl reikėjo pasukti galvą. Bėgome trise, todėl pasigedome ketvirto draugo kompanijos, kad būtų greičiau. Nes ištrūkome likus 13 sekundžių ir 3 kartus pasinaudojom pagalba dėl laiko taupymo.
Rekomenduojame išbandyti patiems ir nusivesti draugus! Kambarys skirtas 3-5 asmenims, vidutinio sunkumo, įsikūręs Ožeškienės gatvėje Kaune. 

Pabėgimo rūsys turi 8 kambarius Vilniuje, Kaune, Marijampolėje ir Palangos. Visus juos rasite www.pabegimorusys.lt